Ανακαλύψτε το Spa

Ξενοδοχείο με υπηρεσίες spa στη Μήλο

Το πολυτελές ξενοδοχείο με σπα στη Μήλο, Melian, εγγυάται χαλαρωτικές διακοπές σε έναν επίγειο παράδεισο δίπλα στη θάλασσα. Διαθέτοντας εξαιρετικές υπηρεσίες σπα και έμπειρο προσωπικό, το ξενοδοχείο προσφέρει μοναδικές θεραπείες spa και δίνει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες τονωτικών μασάζ ή να χαλαρώσουν στο τζακούζι.

Διαθέτοντας ένα μικρό spa με καμπίνα μασάζ και ιδιωτικό ντους, καθώς και μια περιοχή χαλάρωσης με χαμάμ και τζακούζι, το Melian boutique ξενοδοχείο εξασφαλίζει μια αναζωογονητική εμπειρία με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ιδανική για ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν τις διακοπές τους απολαμβάνοντας μια σειρά από θεραπείες spa. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα mini gym για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους και κατά τη διάρκεια των διακοπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζωογονητικά μασάζ & θεραπείες spa στη Μήλο


Το Melian Hotel, ένα από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν εξειδικευμένες θεραπείες spa στη Μήλο, διαθέτει έναν εκτενή κατάλογο με θεραπείες spa για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζουν ευεξία και τόνωση και προσφέρονται είτε ατομικά είτε σε ζευγάρια. Μέσα στο ρομαντικό και χαλαρωτικό περιβάλλον του σπα, άριστοι επαγγελματίες προσφέρουν θεραπείες ομορφιάς, μανικιούρ, πεντικιούρ και αναζωογονητικά μασάζ σε όλο το σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑ

BOOK YOUR TREATMENT